Z. Polat And G. Kaban, "İŞlenmiş Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler," In Mühendislik alanında Araştırma ve Değerlendirmeler II , İstanbul: Gece Kitaplığı, 2021, pp.211-220.
Polat, Z. And Kaban, G. İŞlenmiş Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler. 2021. In Mühendislik alanında Araştırma ve Değerlendirmeler II , Gece Kitaplığı, İstanbul, 211-220.
Polat, Z., & Kaban, G., (2021). İŞlenmiş Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler. Mühendislik alanında Araştırma ve Değerlendirmeler II (pp.211-220), İstanbul: Gece Kitaplığı.
Polat, Zerrin, And Güzin KABAN. "İŞlenmiş Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler." In Mühendislik alanında Araştırma ve Değerlendirmeler II , 211-220. İstanbul: Gece Kitaplığı, 2021
Polat, Zerrin And Kaban, Güzin. "İŞlenmiş Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler." Mühendislik alanında Araştırma ve Değerlendirmeler II , Gece Kitaplığı, 2021, pp.211-220.
Polat, Z. And Kaban, G. (2021) "İŞlenmiş Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler", Mühendislik alanında Araştırma ve Değerlendirmeler II . İstanbul: Gece Kitaplığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={Zerrin Polat And author ={Güzin KABAN}, chaptertitle={İŞlenmiş Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler}, booktitle={ Mühendislik alanında Araştırma ve Değerlendirmeler II}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={İstanbul},year={2021} }