E. Denk, "Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi," In Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II , Gaziantep: ÖZGÜR YAYINLARI, 2024, pp.123-148.
Denk, E. Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi. 2024. In Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II , ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, 123-148.
Denk, E., (2024). Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II (pp.123-148), Gaziantep: ÖZGÜR YAYINLARI.
Denk, Erkan. "Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi." In Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II , 123-148. Gaziantep: ÖZGÜR YAYINLARI, 2024
Denk, Erkan. "Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi." Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II , ÖZGÜR YAYINLARI, 2024, pp.123-148.
Denk, E. (2024) "Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi", Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II . Gaziantep: ÖZGÜR YAYINLARI.
@bookchapter{bookchapter, author ={Erkan DENK}, chaptertitle={Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi}, booktitle={ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II}, publisher={ÖZGÜR YAYINLARI}, city={Gaziantep},year={2024} }