S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi," Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.34, pp.90-94, 1995
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 1995. Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi. Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.34 , 90-94.
ÇAKMAKÇI, S., ZORBA, Ö., & ŞENGÜL, M., (1995). Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi. Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.34, 90-94.
ÇAKMAKÇI, Songül, ÖMER ZORBA, And Mustafa ŞENGÜL. "Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi," Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.34, 90-94, 1995
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi." Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.34, pp.90-94, 1995
ÇAKMAKÇI, S. ZORBA, Ö. And ŞENGÜL, M. (1995) . "Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi." Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.34, pp.90-94.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Mayalama sıcaklığı ve CaCl2 ilavesinin sütün peynir mayası rennet ile pıhtılaşması ve pıhtının çeşitli özellikleri üzerine etkisi}, journal={Standard Ekonomik ve Teknik Dergi}, year=1995, pages={90-94} }