N. ÜNAL Et Al. , "Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1055, 2014
ÜNAL, N. Et Al. 2014. Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 1055.
ÜNAL, N., YALINKILIC, B., KAYA, M., & KABAN, G., (2014). Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1055). Adana, Turkey
ÜNAL, NAZEN Et Al. "Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
ÜNAL, NAZEN Et Al. "Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1055, 2014
ÜNAL, N. Et Al. (2014) . "Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.1055.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZEN ÜNAL Et Al. }, title={Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1055} }