M. Şengül Et Al. , "Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.4, pp.1562-1575, 2024
Şengül, M. Et Al. 2024. Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.4 , 1562-1575.
Şengül, M., Dertli, E., & Kaya, Y., (2024). Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.4, 1562-1575.
Şengül, Mustafa, Enes Dertli, And Yasemin Kaya. "Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.4, 1562-1575, 2024
Şengül, Mustafa Et Al. "Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.4, pp.1562-1575, 2024
Şengül, M. Dertli, E. And Kaya, Y. (2024) . "Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.4, pp.1562-1575.
@article{article, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2024, pages={1562-1575} }