H. G. KOTANCILAR And İ. ÇELİK, "Ekmeğin Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırın Tiplerinin Etkisi," Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.4, pp.530-542, 1996
KOTANCILAR, H. G. And ÇELİK, İ. 1996. Ekmeğin Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırın Tiplerinin Etkisi. Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.4 , 530-542.
KOTANCILAR, H. G., & ÇELİK, İ., (1996). Ekmeğin Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırın Tiplerinin Etkisi. Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.4, 530-542.
KOTANCILAR, Halis, And İLYAS ÇELİK. "Ekmeğin Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırın Tiplerinin Etkisi," Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.4, 530-542, 1996
KOTANCILAR, Halis G. And ÇELİK, İLYAS. "Ekmeğin Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırın Tiplerinin Etkisi." Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.4, pp.530-542, 1996
KOTANCILAR, H. G. And ÇELİK, İ. (1996) . "Ekmeğin Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırın Tiplerinin Etkisi." Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.4, pp.530-542.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR And author={İLYAS ÇELİK}, title={Ekmeğin Kalitesi Üzerine Yoğurucu ve Fırın Tiplerinin Etkisi}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1996, pages={530-542} }