E. TURAN Et Al. , "Comparison of chemical, physicochemical, bioactıve and functional properties of cemen (fenugreek seed) flours used in pastırma production (Pastırma üretiminde kullanılan çemen (buy otu tohumu) unlarının kimyasal, fizikokimyasal, biyoaktif ve fonksiyonel özelliklerinin karşılaştırılması)," Ege 10th Internatıonal Conference on Applied Scıences , İzmir, Turkey, pp.1265-1274, 2023
TURAN, E. Et Al. 2023. Comparison of chemical, physicochemical, bioactıve and functional properties of cemen (fenugreek seed) flours used in pastırma production (Pastırma üretiminde kullanılan çemen (buy otu tohumu) unlarının kimyasal, fizikokimyasal, biyoaktif ve fonksiyonel özelliklerinin karşılaştırılması). Ege 10th Internatıonal Conference on Applied Scıences , (İzmir, Turkey), 1265-1274.
TURAN, E., ŞİMŞEK, A., & AKSU, M. İ., (2023). Comparison of chemical, physicochemical, bioactıve and functional properties of cemen (fenugreek seed) flours used in pastırma production (Pastırma üretiminde kullanılan çemen (buy otu tohumu) unlarının kimyasal, fizikokimyasal, biyoaktif ve fonksiyonel özelliklerinin karşılaştırılması) . Ege 10th Internatıonal Conference on Applied Scıences (pp.1265-1274). İzmir, Turkey
TURAN, EMRE, ATİLLA ŞİMŞEK, And Muhammet İrfan AKSU. "Comparison of chemical, physicochemical, bioactıve and functional properties of cemen (fenugreek seed) flours used in pastırma production (Pastırma üretiminde kullanılan çemen (buy otu tohumu) unlarının kimyasal, fizikokimyasal, biyoaktif ve fonksiyonel özelliklerinin karşılaştırılması)," Ege 10th Internatıonal Conference on Applied Scıences, İzmir, Turkey, 2023
TURAN, EMRE Et Al. "Comparison of chemical, physicochemical, bioactıve and functional properties of cemen (fenugreek seed) flours used in pastırma production (Pastırma üretiminde kullanılan çemen (buy otu tohumu) unlarının kimyasal, fizikokimyasal, biyoaktif ve fonksiyonel özelliklerinin karşılaştırılması)." Ege 10th Internatıonal Conference on Applied Scıences , İzmir, Turkey, pp.1265-1274, 2023
TURAN, E. ŞİMŞEK, A. And AKSU, M. İ. (2023) . "Comparison of chemical, physicochemical, bioactıve and functional properties of cemen (fenugreek seed) flours used in pastırma production (Pastırma üretiminde kullanılan çemen (buy otu tohumu) unlarının kimyasal, fizikokimyasal, biyoaktif ve fonksiyonel özelliklerinin karşılaştırılması)." Ege 10th Internatıonal Conference on Applied Scıences , İzmir, Turkey, pp.1265-1274.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE TURAN Et Al. }, title={Comparison of chemical, physicochemical, bioactıve and functional properties of cemen (fenugreek seed) flours used in pastırma production (Pastırma üretiminde kullanılan çemen (buy otu tohumu) unlarının kimyasal, fizikokimyasal, biyoaktif ve fonksiyonel özelliklerinin karşılaştırılması)}, congress name={Ege 10th Internatıonal Conference on Applied Scıences}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2023}, pages={1265-1274} }