M. KAYA And H. Y. Gökalp, "Sucuk, Pastırma ve Kavurma Standartları ile İlgili Değerlendirmeler," Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, pp.74-79, 1995
KAYA, M. And Gökalp, H. Y. 1995. Sucuk, Pastırma ve Kavurma Standartları ile İlgili Değerlendirmeler. Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı , 74-79.
KAYA, M., & Gökalp, H. Y., (1995). Sucuk, Pastırma ve Kavurma Standartları ile İlgili Değerlendirmeler. Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, 74-79.
KAYA, Mükerrem, And Hüsnü Yusuf Gökalp. "Sucuk, Pastırma ve Kavurma Standartları ile İlgili Değerlendirmeler," Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, 74-79, 1995
KAYA, Mükerrem And Gökalp, Hüsnü Y. . "Sucuk, Pastırma ve Kavurma Standartları ile İlgili Değerlendirmeler." Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, pp.74-79, 1995
KAYA, M. And Gökalp, H. Y. (1995) . "Sucuk, Pastırma ve Kavurma Standartları ile İlgili Değerlendirmeler." Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı , vol.özel sayı, pp.74-79.
@article{article, author={Mükerrem KAYA And author={Hüsnü Yusuf Gökalp}, title={Sucuk, Pastırma ve Kavurma Standartları ile İlgili Değerlendirmeler}, journal={Standard, Geleneksel Türk Et Ürünleri Özel Sayısı}, year=1995, pages={74-79} }