E. GÜNDOĞDU Et Al. , "Süt Ürünlerinin Duyusal Kalitesi Üzerine Balık Yağı Kullanımının Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.283, 2012
GÜNDOĞDU, E. Et Al. 2012. Süt Ürünlerinin Duyusal Kalitesi Üzerine Balık Yağı Kullanımının Etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 283.
GÜNDOĞDU, E., YILDIZ, H., & ÇAKMAKÇI, S., (2012). Süt Ürünlerinin Duyusal Kalitesi Üzerine Balık Yağı Kullanımının Etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.283). Hatay, Turkey
GÜNDOĞDU, Engin, Hilal YILDIZ, And Songül ÇAKMAKÇI. "Süt Ürünlerinin Duyusal Kalitesi Üzerine Balık Yağı Kullanımının Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
GÜNDOĞDU, Engin Et Al. "Süt Ürünlerinin Duyusal Kalitesi Üzerine Balık Yağı Kullanımının Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.283, 2012
GÜNDOĞDU, E. YILDIZ, H. And ÇAKMAKÇI, S. (2012) . "Süt Ürünlerinin Duyusal Kalitesi Üzerine Balık Yağı Kullanımının Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.283.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Engin GÜNDOĞDU Et Al. }, title={Süt Ürünlerinin Duyusal Kalitesi Üzerine Balık Yağı Kullanımının Etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={283} }