H. BOZ Et Al. , "Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert," Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.811, 2010
BOZ, H. Et Al. 2010. Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert. Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu , (Tekirdağ, Turkey), 811.
BOZ, H., GERÇEKASLAN, K. E., KARAOĞLU, M. M., AKBAŞ, Ş., & KOTANCILAR, H. G., (2010). Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert . Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu (pp.811). Tekirdağ, Turkey
BOZ, Hüseyin Et Al. "Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert," Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010
BOZ, Hüseyin Et Al. "Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert." Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.811, 2010
BOZ, H. Et Al. (2010) . "Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert." Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu , Tekirdağ, Turkey, p.811.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüseyin BOZ Et Al. }, title={Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert}, congress name={Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={811} }