F. AYDIN And B. ÇETİN, "Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması," XII. Biyoteknoloji Kongresi , Balıkesir, Turkey, 2001
AYDIN, F. And ÇETİN, B. 2001. Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması. XII. Biyoteknoloji Kongresi , (Balıkesir, Turkey).
AYDIN, F., & ÇETİN, B., (2001). Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması . XII. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Turkey
AYDIN, Ferid, And Bülent ÇETİN. "Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması," XII. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Turkey, 2001
AYDIN, Ferid And ÇETİN, Bülent. "Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması." XII. Biyoteknoloji Kongresi , Balıkesir, Turkey, 2001
AYDIN, F. And ÇETİN, B. (2001) . "Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması." XII. Biyoteknoloji Kongresi , Balıkesir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ferid AYDIN And author={Bülent ÇETİN}, title={Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması}, congress name={XII. Biyoteknoloji Kongresi}, city={Balıkesir}, country={Turkey}, year={2001}}