H. G. KOTANCILAR And M. M. KARAOĞLU, "Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri. II. Kek, Pirinç, Mısır, Nişasta," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, pp.383-386, 2003
KOTANCILAR, H. G. And KARAOĞLU, M. M. 2003. Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri. II. Kek, Pirinç, Mısır, Nişasta. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34 , 383-386.
KOTANCILAR, H. G., & KARAOĞLU, M. M., (2003). Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri. II. Kek, Pirinç, Mısır, Nişasta. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, 383-386.
KOTANCILAR, Halis, And Mehmet Murat KARAOĞLU. "Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri. II. Kek, Pirinç, Mısır, Nişasta," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, 383-386, 2003
KOTANCILAR, Halis G. And KARAOĞLU, Mehmet M. . "Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri. II. Kek, Pirinç, Mısır, Nişasta." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, pp.383-386, 2003
KOTANCILAR, H. G. And KARAOĞLU, M. M. (2003) . "Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri. II. Kek, Pirinç, Mısır, Nişasta." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, pp.383-386.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR And author={Mehmet Murat KARAOĞLU}, title={Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri. II. Kek, Pirinç, Mısır, Nişasta}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=2003, pages={383-386} }