Z. Bayraktutan, " Beslenmede n-3Çoklu Doymamış Yağ Asitlerinin Önemi," In Dahili Hastalarda Özel Beslenme ve Diyet Yönetimi , Ankara: Akademisyen Yayınevi Kitabevi, 2019, pp.51-56.
Bayraktutan, Z. Beslenmede n-3Çoklu Doymamış Yağ Asitlerinin Önemi. 2019. In Dahili Hastalarda Özel Beslenme ve Diyet Yönetimi , Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, 51-56.
Bayraktutan, Z., (2019). Beslenmede n-3Çoklu Doymamış Yağ Asitlerinin Önemi. Dahili Hastalarda Özel Beslenme ve Diyet Yönetimi (pp.51-56), Ankara: Akademisyen Yayınevi Kitabevi.
Bayraktutan, Zafer. " Beslenmede n-3Çoklu Doymamış Yağ Asitlerinin Önemi." In Dahili Hastalarda Özel Beslenme ve Diyet Yönetimi , 51-56. Ankara: Akademisyen Yayınevi Kitabevi, 2019
Bayraktutan, Zafer. " Beslenmede n-3Çoklu Doymamış Yağ Asitlerinin Önemi." Dahili Hastalarda Özel Beslenme ve Diyet Yönetimi , Akademisyen Yayınevi Kitabevi, 2019, pp.51-56.
Bayraktutan, Z. (2019) " Beslenmede n-3Çoklu Doymamış Yağ Asitlerinin Önemi", Dahili Hastalarda Özel Beslenme ve Diyet Yönetimi . Ankara: Akademisyen Yayınevi Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Zafer BAYRAKTUTAN}, chaptertitle={ Beslenmede n-3Çoklu Doymamış Yağ Asitlerinin Önemi}, booktitle={ Dahili Hastalarda Özel Beslenme ve Diyet Yönetimi}, publisher={Akademisyen Yayınevi Kitabevi}, city={Ankara},year={2019} }