M. ŞENGÜL Et Al. , "Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, pp.863, 2006
ŞENGÜL, M. Et Al. 2006. Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Bolu, Turkey), 863.
ŞENGÜL, M., ŞENGÜL, M., & DODOLOĞLU, A., (2006). Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.863). Bolu, Turkey
ŞENGÜL, Memnune, Mustafa ŞENGÜL, And Ahmet DODOLOĞLU. "Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
ŞENGÜL, Memnune Et Al. "Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, pp.863, 2006
ŞENGÜL, M. ŞENGÜL, M. And DODOLOĞLU, A. (2006) . "Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, p.863.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Memnune ŞENGÜL Et Al. }, title={Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={863} }