Atıf Formatları
Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ŞENGÜL Et Al. , "Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, pp.863, 2006

ŞENGÜL, M. Et Al. 2006. Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Bolu, Turkey), 863.

ŞENGÜL, M., ŞENGÜL, M., & DODOLOĞLU, A., (2006). Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.863). Bolu, Turkey

ŞENGÜL, Memnune, Mustafa ŞENGÜL, And Ahmet DODOLOĞLU. "Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Bolu, Turkey, 2006

ŞENGÜL, Memnune Et Al. "Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, pp.863, 2006

ŞENGÜL, M. ŞENGÜL, M. And DODOLOĞLU, A. (2006) . "Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, p.863.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Memnune ŞENGÜL Et Al. }, title={Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={863} }