M. İ. AKSU And S. NAS, "Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," GIDA , vol.21, no.2, pp.83-88, 1996
AKSU, M. İ. And NAS, S. 1996. Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. GIDA , vol.21, no.2 , 83-88.
AKSU, M. İ., & NAS, S., (1996). Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. GIDA , vol.21, no.2, 83-88.
AKSU, Muhammet, And SEBAHATTİN NAS. "Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," GIDA , vol.21, no.2, 83-88, 1996
AKSU, Muhammet İ. And NAS, SEBAHATTİN. "Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." GIDA , vol.21, no.2, pp.83-88, 1996
AKSU, M. İ. And NAS, S. (1996) . "Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." GIDA , vol.21, no.2, pp.83-88.
@article{article, author={Muhammet İrfan AKSU And author={SEBAHATTİN NAS}, title={Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri}, journal={GIDA}, year=1996, pages={83-88} }