Atıf Formatları
Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. AKTAS And M. KAYA, "Balıkların Bileşimi,Kalite Kriterleri ve İşlenmesi," In Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010, pp.108-131.

AKTAS, N. And KAYA, M. Balıkların Bileşimi,Kalite Kriterleri ve İşlenmesi. 2010. In Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 108-131.

AKTAS, N., & KAYA, M., (2010). Balıkların Bileşimi,Kalite Kriterleri ve İşlenmesi. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü (pp.108-131), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.

AKTAS, Nesimi, And Mükerrem KAYA. "Balıkların Bileşimi,Kalite Kriterleri ve İşlenmesi." In Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , 108-131. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010

AKTAS, Nesimi And KAYA, Mükerrem. "Balıkların Bileşimi,Kalite Kriterleri ve İşlenmesi." Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2010, pp.108-131.

AKTAS, N. And KAYA, M. (2010) "Balıkların Bileşimi,Kalite Kriterleri ve İşlenmesi", Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={Nesimi AKTAŞ And author ={Mükerrem KAYA}, chaptertitle={Balıkların Bileşimi,Kalite Kriterleri ve İşlenmesi}, booktitle={ Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2010} }