Y. Çakır And S. Çakmakçı, "LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ," INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-V) , İstanbul, Turkey, pp.50-57, 2023
Çakır, Y. And Çakmakçı, S. 2023. LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ. INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-V) , (İstanbul, Turkey), 50-57.
Çakır, Y., & Çakmakçı, S., (2023). LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ . INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-V) (pp.50-57). İstanbul, Turkey
Çakır, Yusuf, And Songül ÇAKMAKÇI. "LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ," INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-V), İstanbul, Turkey, 2023
Çakır, Yusuf And Çakmakçı, Songül. "LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ." INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-V) , İstanbul, Turkey, pp.50-57, 2023
Çakır, Y. And Çakmakçı, S. (2023) . "LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ." INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-V) , İstanbul, Turkey, pp.50-57.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Çakır And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ}, congress name={INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-V)}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2023}, pages={50-57} }