M. M. KARAOĞLU Et Al. , "Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.40, no.2, pp.93-99, 2009
KARAOĞLU, M. M. Et Al. 2009. Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.40, no.2 , 93-99.
KARAOĞLU, M. M., BOZ, H., KOTANCILAR, H. G., & GERÇEKASLAN, K. E., (2009). Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.40, no.2, 93-99.
KARAOĞLU, Mehmet Et Al. "Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.40, no.2, 93-99, 2009
KARAOĞLU, Mehmet M. Et Al. "Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.40, no.2, pp.93-99, 2009
KARAOĞLU, M. M. Et Al. (2009) . "Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.40, no.2, pp.93-99.
@article{article, author={Mehmet Murat KARAOĞLU Et Al. }, title={Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2009, pages={93-99} }