B. ÜRKEK And M. ŞENGÜL, "Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi," Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.6, pp.452-459, 2018
ÜRKEK, B. And ŞENGÜL, M. 2018. Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi. Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.6 , 452-459.
ÜRKEK, B., & ŞENGÜL, M., (2018). Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi. Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.6, 452-459.
ÜRKEK, BAYRAM, And Mustafa ŞENGÜL. "Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi," Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.6, 452-459, 2018
ÜRKEK, BAYRAM And ŞENGÜL, Mustafa. "Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi." Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.6, pp.452-459, 2018
ÜRKEK, B. And ŞENGÜL, M. (2018) . "Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi." Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.6, pp.452-459.
@article{article, author={BAYRAM ÜRKEK And author={Mustafa ŞENGÜL}, title={Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi}, journal={Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2018, pages={452-459} }