E. F. TOPDAŞ And M. F. ERTUGAY, "Yüksek Hidrostatik Basınç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyou Üzerine Etkisi.”, , cilt.37, ss.235-242, 2012," The Journal of Food , vol.37, no.4, pp.235-242, 2012
TOPDAŞ, E. F. And ERTUGAY, M. F. 2012. Yüksek Hidrostatik Basınç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyou Üzerine Etkisi.”, , cilt.37, ss.235-242, 2012. The Journal of Food , vol.37, no.4 , 235-242.
TOPDAŞ, E. F., & ERTUGAY, M. F., (2012). Yüksek Hidrostatik Basınç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyou Üzerine Etkisi.”, , cilt.37, ss.235-242, 2012. The Journal of Food , vol.37, no.4, 235-242.
TOPDAŞ, Elif, And MUSTAFA FATİH ERTUGAY. "Yüksek Hidrostatik Basınç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyou Üzerine Etkisi.”, , cilt.37, ss.235-242, 2012," The Journal of Food , vol.37, no.4, 235-242, 2012
TOPDAŞ, Elif F. And ERTUGAY, MUSTAFA F. . "Yüksek Hidrostatik Basınç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyou Üzerine Etkisi.”, , cilt.37, ss.235-242, 2012." The Journal of Food , vol.37, no.4, pp.235-242, 2012
TOPDAŞ, E. F. And ERTUGAY, M. F. (2012) . "Yüksek Hidrostatik Basınç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyou Üzerine Etkisi.”, , cilt.37, ss.235-242, 2012." The Journal of Food , vol.37, no.4, pp.235-242.
@article{article, author={Elif Feyza TOPDAŞ And author={MUSTAFA FATİH ERTUGAY}, title={Yüksek Hidrostatik Basınç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyou Üzerine Etkisi.”, , cilt.37, ss.235-242, 2012}, journal={The Journal of Food}, year=2012, pages={235-242} }