A. Kavaz Yüksel Et Al. , "SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014
Kavaz Yüksel, A. Et Al. 2014. SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey).
Kavaz Yüksel, A., Bakırcı, İ., & Yüksel, M., (2014). SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey
Kavaz Yüksel, Arzu, İhsan BAKIRCI, And Mehmet YÜKSEL. "SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Kavaz Yüksel, Arzu K. Et Al. "SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014
Kavaz Yüksel, A. Bakırcı, İ. And Yüksel, M. (2014) . "SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL Et Al. }, title={SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}}