S. ÇAKMAKÇI And M. ŞENGÜL, "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, 72. (18-20 Ekim 1999, Ege Üniv. Atatürk Kültür Merkezi) , İzmir, Turkey, pp.72, 1999
ÇAKMAKÇI, S. And ŞENGÜL, M. 1999. Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri. 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, 72. (18-20 Ekim 1999, Ege Üniv. Atatürk Kültür Merkezi) , (İzmir, Turkey), 72.
ÇAKMAKÇI, S., & ŞENGÜL, M., (1999). Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri . 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, 72. (18-20 Ekim 1999, Ege Üniv. Atatürk Kültür Merkezi) (pp.72). İzmir, Turkey
ÇAKMAKÇI, SONGÜL, And Mustafa ŞENGÜL. "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, 72. (18-20 Ekim 1999, Ege Üniv. Atatürk Kültür Merkezi), İzmir, Turkey, 1999
ÇAKMAKÇI, SONGÜL And ŞENGÜL, Mustafa. "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, 72. (18-20 Ekim 1999, Ege Üniv. Atatürk Kültür Merkezi) , İzmir, Turkey, pp.72, 1999
ÇAKMAKÇI, S. And ŞENGÜL, M. (1999) . "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, 72. (18-20 Ekim 1999, Ege Üniv. Atatürk Kültür Merkezi) , İzmir, Turkey, p.72.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SONGÜL ÇAKMAKÇI And author={Mustafa ŞENGÜL}, title={Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri}, congress name={2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, 72. (18-20 Ekim 1999, Ege Üniv. Atatürk Kültür Merkezi)}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}, pages={72} }