Z. F. YILMAZ ORAL, "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Kürleme Ajanı Olarak Pazı Tozu Kullanımının Nitrozamin Oluşumuna ve Kalite Parametrelerine Etkisi ," GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.48, no.5, pp.1036-1046, 2023
YILMAZ ORAL, Z. F. 2023. Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Kürleme Ajanı Olarak Pazı Tozu Kullanımının Nitrozamin Oluşumuna ve Kalite Parametrelerine Etkisi . GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.48, no.5 , 1036-1046.
YILMAZ ORAL, Z. F., (2023). Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Kürleme Ajanı Olarak Pazı Tozu Kullanımının Nitrozamin Oluşumuna ve Kalite Parametrelerine Etkisi . GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.48, no.5, 1036-1046.
YILMAZ ORAL, Zeynep. "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Kürleme Ajanı Olarak Pazı Tozu Kullanımının Nitrozamin Oluşumuna ve Kalite Parametrelerine Etkisi ," GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.48, no.5, 1036-1046, 2023
YILMAZ ORAL, Zeynep F. . "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Kürleme Ajanı Olarak Pazı Tozu Kullanımının Nitrozamin Oluşumuna ve Kalite Parametrelerine Etkisi ." GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.48, no.5, pp.1036-1046, 2023
YILMAZ ORAL, Z. F. (2023) . "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Kürleme Ajanı Olarak Pazı Tozu Kullanımının Nitrozamin Oluşumuna ve Kalite Parametrelerine Etkisi ." GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.48, no.5, pp.1036-1046.
@article{article, author={Zeynep Feyza YILMAZ ORAL}, title={Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Kürleme Ajanı Olarak Pazı Tozu Kullanımının Nitrozamin Oluşumuna ve Kalite Parametrelerine Etkisi }, journal={GIDA THE JOURNAL OF FOOD}, year=2023, pages={1036-1046} }