G. KABAN Et Al. , "Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.131, 2015
KABAN, G. Et Al. 2015. Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 131.
KABAN, G., YALINKILIC, B., Hazar, F. y., & KAYA, M., (2015). Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.131). İzmir, Turkey
KABAN, Güzin Et Al. "Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
KABAN, Güzin Et Al. "Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.131, 2015
KABAN, G. Et Al. (2015) . "Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.131.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN Et Al. }, title={Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={131} }