M. İ. AKSU And M. KAYA, "Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.847, 2002
AKSU, M. İ. And KAYA, M. 2002. Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 847.
AKSU, M. İ., & KAYA, M., (2002). Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.847). Ankara, Turkey
AKSU, Muhammet, And Mükerrem KAYA. "Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
AKSU, Muhammet İ. And KAYA, Mükerrem. "Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.847, 2002
AKSU, M. İ. And KAYA, M. (2002) . "Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.847.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Muhammet İrfan AKSU And author={Mükerrem KAYA}, title={Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={847} }