M. ATASEVER Et Al. , "Salam üretiminde tavuk ve hindi eti kullanımı," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, pp.103-110, 2000
ATASEVER, M. Et Al. 2000. Salam üretiminde tavuk ve hindi eti kullanımı. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16 , 103-110.
ATASEVER, M., KELEŞ, A., GÜNER, A., & TEKİNŞEN, K. K., (2000). Salam üretiminde tavuk ve hindi eti kullanımı. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, 103-110.
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Salam üretiminde tavuk ve hindi eti kullanımı," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, 103-110, 2000
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Salam üretiminde tavuk ve hindi eti kullanımı." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, pp.103-110, 2000
ATASEVER, M. Et Al. (2000) . "Salam üretiminde tavuk ve hindi eti kullanımı." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, pp.103-110.
@article{article, author={Mustafa ATASEVER Et Al. }, title={Salam üretiminde tavuk ve hindi eti kullanımı}, journal={Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2000, pages={103-110} }