H. ÖZLÜ Et Al. , "Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi," 4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
ÖZLÜ, H. Et Al. 2014. Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi. 4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
ÖZLÜ, H., URÇAR, S., YENİCE, G., ATASEVER, M., & AYDEMİR ATASEVER, M., (2014). Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi . 4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
ÖZLÜ, Hayrunnisa Et Al. "Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi," 4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
ÖZLÜ, Hayrunnisa Et Al. "Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi." 4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
ÖZLÜ, H. Et Al. (2014) . "Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi." 4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hayrunnisa ÖZLÜ Et Al. }, title={Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi}, congress name={4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}