Z. KUTLU Et Al. , "Aronıa Melanocarpa Meyvelerinden Elde Edilen Su Ekstresinin CUPRAC ve FRAP Yöntemi ile Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi," Uluslararası Biyokimya Kongresi , 2017
KUTLU, Z. Et Al. 2017. Aronıa Melanocarpa Meyvelerinden Elde Edilen Su Ekstresinin CUPRAC ve FRAP Yöntemi ile Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi. Uluslararası Biyokimya Kongresi .
KUTLU, Z., KARAOĞLAN, E. S., HAYTA, B., & GÜLABOĞLU, M., (2017). Aronıa Melanocarpa Meyvelerinden Elde Edilen Su Ekstresinin CUPRAC ve FRAP Yöntemi ile Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi . Uluslararası Biyokimya Kongresi
KUTLU, Zerrin Et Al. "Aronıa Melanocarpa Meyvelerinden Elde Edilen Su Ekstresinin CUPRAC ve FRAP Yöntemi ile Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi," Uluslararası Biyokimya Kongresi, 2017
KUTLU, Zerrin Et Al. "Aronıa Melanocarpa Meyvelerinden Elde Edilen Su Ekstresinin CUPRAC ve FRAP Yöntemi ile Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi." Uluslararası Biyokimya Kongresi , 2017
KUTLU, Z. Et Al. (2017) . "Aronıa Melanocarpa Meyvelerinden Elde Edilen Su Ekstresinin CUPRAC ve FRAP Yöntemi ile Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi." Uluslararası Biyokimya Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zerrin KUTLU Et Al. }, title={Aronıa Melanocarpa Meyvelerinden Elde Edilen Su Ekstresinin CUPRAC ve FRAP Yöntemi ile Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi}, congress name={Uluslararası Biyokimya Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}