O. SAĞDIÇ Et Al. , "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Küf Florası," Türkiye 10. gıda Kongres , Erzurum, Turkey, pp.709-712, 2008
SAĞDIÇ, O. Et Al. 2008. Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Küf Florası. Türkiye 10. gıda Kongres , (Erzurum, Turkey), 709-712.
SAĞDIÇ, O., özçelik, S., ŞİMŞEK, B., & ÖZDEMİR, C., (2008). Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Küf Florası . Türkiye 10. gıda Kongres (pp.709-712). Erzurum, Turkey
SAĞDIÇ, OSMAN Et Al. "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Küf Florası," Türkiye 10. gıda Kongres, Erzurum, Turkey, 2008
SAĞDIÇ, OSMAN Et Al. "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Küf Florası." Türkiye 10. gıda Kongres , Erzurum, Turkey, pp.709-712, 2008
SAĞDIÇ, O. Et Al. (2008) . "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Küf Florası." Türkiye 10. gıda Kongres , Erzurum, Turkey, pp.709-712.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN SAĞDIÇ Et Al. }, title={Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Küf Florası}, congress name={Türkiye 10. gıda Kongres}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={709-712} }