N. ÇETİNKAYA, "Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü," In Yemek, Kültür ve Toplum , Ankara: Nobel Yayıncılık, 2020, pp.53-130.
ÇETİNKAYA, N. Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü. 2020. In Yemek, Kültür ve Toplum , Nobel Yayıncılık, Ankara, 53-130.
ÇETİNKAYA, N., (2020). Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü. Yemek, Kültür ve Toplum (pp.53-130), Ankara: Nobel Yayıncılık.
ÇETİNKAYA, Neslihan. "Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü." In Yemek, Kültür ve Toplum , 53-130. Ankara: Nobel Yayıncılık, 2020
ÇETİNKAYA, Neslihan. "Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü." Yemek, Kültür ve Toplum , Nobel Yayıncılık, 2020, pp.53-130.
ÇETİNKAYA, N. (2020) "Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü", Yemek, Kültür ve Toplum . Ankara: Nobel Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={Neslihan SERÇEOĞLU}, chaptertitle={Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü}, booktitle={ Yemek, Kültür ve Toplum}, publisher={Nobel Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }