A. ESRİNGÜ Et Al. , "Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi," İç Anadolu Bölgesi, 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, pp.614, 2015
ESRİNGÜ, A. Et Al. 2015. Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi. İç Anadolu Bölgesi, 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey), 614.
ESRİNGÜ, A., KOTAN, R., EKİNCİ, M., YILDIRIM, E., NADAROĞLU, H., & KATIRCIOĞLU, H., (2015). Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi . İç Anadolu Bölgesi, 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.614). , Turkey
ESRİNGÜ, Aslıhan Et Al. "Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi," İç Anadolu Bölgesi, 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
ESRİNGÜ, Aslıhan Et Al. "Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi." İç Anadolu Bölgesi, 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, pp.614, 2015
ESRİNGÜ, A. Et Al. (2015) . "Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi." İç Anadolu Bölgesi, 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, p.614.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aslıhan ESRİNGÜ Et Al. }, title={Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi, 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}, pages={614} }