F. Öz And M. Kaya, "Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler," Gıda , vol.31, no.4, pp.201-207, 2006
Öz, F. And Kaya, M. 2006. Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler. Gıda , vol.31, no.4 , 201-207.
Öz, F., & Kaya, M., (2006). Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler. Gıda , vol.31, no.4, 201-207.
Öz, Fatih, And Mükerrem KAYA. "Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler," Gıda , vol.31, no.4, 201-207, 2006
Öz, Fatih And Kaya, Mükerrem. "Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler." Gıda , vol.31, no.4, pp.201-207, 2006
Öz, F. And Kaya, M. (2006) . "Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler." Gıda , vol.31, no.4, pp.201-207.
@article{article, author={Fatih ÖZ And author={Mükerrem KAYA}, title={Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler}, journal={Gıda}, year=2006, pages={201-207} }