F. Y. HAZAR Et Al. , "Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2017
HAZAR, F. Y. Et Al. 2017. Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
HAZAR, F. Y., KABAN, G., & KAYA, M., (2017). Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
HAZAR, FATMA, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2017
HAZAR, FATMA Y. Et Al. "Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2017
HAZAR, F. Y. KABAN, G. And KAYA, M. (2017) . "Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATMA YAĞMUR HAZAR Et Al. }, title={Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}