A. ERDOĞAN Et Al. , "Peynirde lipolizin oluşumu ve lezzet gelişimine katkısı," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, pp.211-219, 2012
ERDOĞAN, A. Et Al. 2012. Peynirde lipolizin oluşumu ve lezzet gelişimine katkısı. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7 , 211-219.
ERDOĞAN, A., BARAN, A., & ATASEVER, M., (2012). Peynirde lipolizin oluşumu ve lezzet gelişimine katkısı. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, 211-219.
ERDOĞAN, Ahmet, Alper BARAN, And Mustafa ATASEVER. "Peynirde lipolizin oluşumu ve lezzet gelişimine katkısı," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, 211-219, 2012
ERDOĞAN, Ahmet Et Al. "Peynirde lipolizin oluşumu ve lezzet gelişimine katkısı." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, pp.211-219, 2012
ERDOĞAN, A. BARAN, A. And ATASEVER, M. (2012) . "Peynirde lipolizin oluşumu ve lezzet gelişimine katkısı." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, pp.211-219.
@article{article, author={Ahmet ERDOĞAN Et Al. }, title={Peynirde lipolizin oluşumu ve lezzet gelişimine katkısı}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2012, pages={211-219} }