M. M. KARAOĞLU Et Al. , "Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, pp.288-299, 2021
KARAOĞLU, M. M. Et Al. 2021. Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52 , 288-299.
KARAOĞLU, M. M., Malek, S., BEDİR, Y., & BOZ, H., (2021). Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, 288-299.
KARAOĞLU, Mehmet Et Al. "Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, 288-299, 2021
KARAOĞLU, Mehmet M. Et Al. "Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, pp.288-299, 2021
KARAOĞLU, M. M. Et Al. (2021) . "Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, pp.288-299.
@article{article, author={Mehmet Murat KARAOĞLU Et Al. }, title={Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY}, year=2021, pages={288-299} }