M. M. KARAOĞLU And H. G. KOTANCILAR, "Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri," XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.17, 2003
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. 2003. Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri. XIII. Biyoteknoloji Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 17.
KARAOĞLU, M. M., & KOTANCILAR, H. G., (2003). Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri . XIII. Biyoteknoloji Kongresi (pp.17). Çanakkale, Turkey
KARAOĞLU, Mehmet, And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri," XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2003
KARAOĞLU, Mehmet M. And KOTANCILAR, Halis G. . "Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri." XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.17, 2003
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. (2003) . "Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri." XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Muhafaza Edilen Kısmi Pişmiş Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={XIII. Biyoteknoloji Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2003}, pages={17} }