A. ERDOĞAN Et Al. , "Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi," HASAD GIDA DERGİSİ , vol.21, pp.26-30, 2005
ERDOĞAN, A. Et Al. 2005. Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi. HASAD GIDA DERGİSİ , vol.21 , 26-30.
ERDOĞAN, A., ŞAT, İ. G., GÜRSES, M., & SERT, S., (2005). Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi. HASAD GIDA DERGİSİ , vol.21, 26-30.
ERDOĞAN, Ahmet Et Al. "Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi," HASAD GIDA DERGİSİ , vol.21, 26-30, 2005
ERDOĞAN, Ahmet Et Al. "Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi." HASAD GIDA DERGİSİ , vol.21, pp.26-30, 2005
ERDOĞAN, A. Et Al. (2005) . "Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi." HASAD GIDA DERGİSİ , vol.21, pp.26-30.
@article{article, author={Ahmet ERDOĞAN Et Al. }, title={Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi}, journal={HASAD GIDA DERGİSİ}, year=2005, pages={26-30} }