F. DADAŞOĞLU And R. KOTAN, "Bazı sebze ve meuyvelerde yumuşak çürüklük oluşturan pektolitik bakterilerin tanı ve karakterizasyonu," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, pp.155-161, 2017
DADAŞOĞLU, F. And KOTAN, R. 2017. Bazı sebze ve meuyvelerde yumuşak çürüklük oluşturan pektolitik bakterilerin tanı ve karakterizasyonu. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7 , 155-161.
DADAŞOĞLU, F., & KOTAN, R., (2017). Bazı sebze ve meuyvelerde yumuşak çürüklük oluşturan pektolitik bakterilerin tanı ve karakterizasyonu. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, 155-161.
DADAŞOĞLU, Fatih, And Recep KOTAN. "Bazı sebze ve meuyvelerde yumuşak çürüklük oluşturan pektolitik bakterilerin tanı ve karakterizasyonu," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, 155-161, 2017
DADAŞOĞLU, Fatih And KOTAN, Recep. "Bazı sebze ve meuyvelerde yumuşak çürüklük oluşturan pektolitik bakterilerin tanı ve karakterizasyonu." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, pp.155-161, 2017
DADAŞOĞLU, F. And KOTAN, R. (2017) . "Bazı sebze ve meuyvelerde yumuşak çürüklük oluşturan pektolitik bakterilerin tanı ve karakterizasyonu." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, pp.155-161.
@article{article, author={Fatih DADAŞOĞLU And author={Recep KOTAN}, title={Bazı sebze ve meuyvelerde yumuşak çürüklük oluşturan pektolitik bakterilerin tanı ve karakterizasyonu}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2017, pages={155-161} }