S. ÇAKMAKÇI, "Üretilecek ürüne özgü çiğ süt seçimi," 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, 2019
ÇAKMAKÇI, S. 2019. Üretilecek ürüne özgü çiğ süt seçimi. 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi , (Afyonkarahisar, Turkey).
ÇAKMAKÇI, S., (2019). Üretilecek ürüne özgü çiğ süt seçimi . 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül. "Üretilecek ürüne özgü çiğ süt seçimi," 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 2019
ÇAKMAKÇI, Songül. "Üretilecek ürüne özgü çiğ süt seçimi." 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, 2019
ÇAKMAKÇI, S. (2019) . "Üretilecek ürüne özgü çiğ süt seçimi." 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Üretilecek ürüne özgü çiğ süt seçimi}, congress name={4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi}, city={Afyonkarahisar}, country={Turkey}, year={2019}}