Atıf Formatları
Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KAYA Et Al. , "Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları," 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, pp.7, 2015

KAYA, M. Et Al. 2015. Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları. 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , (İzmir, Turkey), 7.

KAYA, M., AKSU, M. İ., KABAN, G., & YALINKILIC, B., (2015). Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları . 9. Gıda Mühendisleri Kongresi (pp.7). İzmir, Turkey

KAYA, Mükerrem Et Al. "Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları," 9. Gıda Mühendisleri Kongresi, İzmir, Turkey, 2015

KAYA, Mükerrem Et Al. "Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları." 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, pp.7, 2015

KAYA, M. Et Al. (2015) . "Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları." 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, p.7.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mükerrem KAYA Et Al. }, title={Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları}, congress name={9. Gıda Mühendisleri Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={7} }