H. Y. Gökalp Et Al. , "Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma," Et ve Balık End. Dergisi , vol.8, no.51, pp.13-22, 1987
Gökalp, H. Y. Et Al. 1987. Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma. Et ve Balık End. Dergisi , vol.8, no.51 , 13-22.
Gökalp, H. Y., YETIM, H., & KAYA, M., (1987). Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma. Et ve Balık End. Dergisi , vol.8, no.51, 13-22.
Gökalp, Hüsnü, H YETIM, And Mükerrem KAYA. "Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma," Et ve Balık End. Dergisi , vol.8, no.51, 13-22, 1987
Gökalp, Hüsnü Y. Et Al. "Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma." Et ve Balık End. Dergisi , vol.8, no.51, pp.13-22, 1987
Gökalp, H. Y. YETIM, H. And KAYA, M. (1987) . "Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma." Et ve Balık End. Dergisi , vol.8, no.51, pp.13-22.
@article{article, author={Hüsnü Yusuf Gökalp Et Al. }, title={Ticari Kuruluşlarda Dondurularak Muhafaza Edilen Tavuk Etlerinin Kokuşma Düzeyleri ve Bakteriyolojik Durumları Üzerine Bir Araştırma}, journal={Et ve Balık End. Dergisi}, year=1987, pages={13-22} }