S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler," Akademik Gıda , vol.15, pp.396-408, 2017
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 2017. Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler. Akademik Gıda , vol.15 , 396-408.
ÇAKMAKÇI, S., CANTÜRK, A., & ÇAKIR, Y., (2017). Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler. Akademik Gıda , vol.15, 396-408.
ÇAKMAKÇI, Songül, Ayşin CANTÜRK, And YUSUF ÇAKIR. "Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler," Akademik Gıda , vol.15, 396-408, 2017
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler." Akademik Gıda , vol.15, pp.396-408, 2017
ÇAKMAKÇI, S. CANTÜRK, A. And ÇAKIR, Y. (2017) . "Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler." Akademik Gıda , vol.15, pp.396-408.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler}, journal={Akademik Gıda}, year=2017, pages={396-408} }