L. GÜVEN, "“COVID-19 Döneminde Kullanılan Gıda Takviyeleri”," In Farklı Disiplinlerden Seçkin Araştırmalar (Sağlık, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Eğitim, Filoloji, Fen Bilimleri, Mühendislik) , Duvar Yayınevi, 2022, pp.170-191.
GÜVEN, L. “COVID-19 Döneminde Kullanılan Gıda Takviyeleri”. 2022. In Farklı Disiplinlerden Seçkin Araştırmalar (Sağlık, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Eğitim, Filoloji, Fen Bilimleri, Mühendislik) , Duvar Yayınevi, 170-191.
GÜVEN, L., (2022). “COVID-19 Döneminde Kullanılan Gıda Takviyeleri”. Farklı Disiplinlerden Seçkin Araştırmalar (Sağlık, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Eğitim, Filoloji, Fen Bilimleri, Mühendislik) (pp.170-191), Duvar Yayınevi.
GÜVEN, Leyla. "“COVID-19 Döneminde Kullanılan Gıda Takviyeleri”." In Farklı Disiplinlerden Seçkin Araştırmalar (Sağlık, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Eğitim, Filoloji, Fen Bilimleri, Mühendislik) , 170-191. Duvar Yayınevi, 2022
GÜVEN, Leyla. "“COVID-19 Döneminde Kullanılan Gıda Takviyeleri”." Farklı Disiplinlerden Seçkin Araştırmalar (Sağlık, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Eğitim, Filoloji, Fen Bilimleri, Mühendislik) , Duvar Yayınevi, 2022, pp.170-191.
GÜVEN, L. (2022) "“COVID-19 Döneminde Kullanılan Gıda Takviyeleri”", Farklı Disiplinlerden Seçkin Araştırmalar (Sağlık, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Eğitim, Filoloji, Fen Bilimleri, Mühendislik) . Duvar Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Leyla GÜVEN}, chaptertitle={“COVID-19 Döneminde Kullanılan Gıda Takviyeleri”}, booktitle={ Farklı Disiplinlerden Seçkin Araştırmalar (Sağlık, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Eğitim, Filoloji, Fen Bilimleri, Mühendislik)}, publisher={Duvar Yayınevi}, city={},year={2022} }