Ü. ERDOĞAN And A. KAVAZ , "İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler," Akademik Gıda , vol.7, pp.47-52, 2009
ERDOĞAN, Ü. And KAVAZ , A. 2009. İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler. Akademik Gıda , vol.7 , 47-52.
ERDOĞAN, Ü., & KAVAZ , A., (2009). İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler. Akademik Gıda , vol.7, 47-52.
ERDOĞAN, Ümmügülsüm, And Arzu KAVAZ YÜKSEL. "İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler," Akademik Gıda , vol.7, 47-52, 2009
ERDOĞAN, Ümmügülsüm And KAVAZ , Arzu K. . "İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler." Akademik Gıda , vol.7, pp.47-52, 2009
ERDOĞAN, Ü. And KAVAZ , A. (2009) . "İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler." Akademik Gıda , vol.7, pp.47-52.
@article{article, author={Ümmügülsüm ERDOĞAN And author={Arzu KAVAZ YÜKSEL}, title={İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler}, journal={Akademik Gıda}, year=2009, pages={47-52} }