M. M. KARAOĞLU And H. G. KOTANCILAR, "Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.85, 2004
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. 2004. Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 85.
KARAOĞLU, M. M., & KOTANCILAR, H. G., (2004). Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.85). Bursa, Turkey
KARAOĞLU, Mehmet, And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
KARAOĞLU, Mehmet M. And KOTANCILAR, Halis G. . "Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.85, 2004
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. (2004) . "Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.85.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={85} }