H. BOZ Et Al. , "Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.367-368, 2008
BOZ, H. Et Al. 2008. Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 367-368.
BOZ, H., KARAOĞLU, M. M., KOTANCILAR, H. G., & GERÇEKASLAN, K. E., (2008). Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.367-368). Erzurum, Turkey
BOZ, Hüseyin Et Al. "Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
BOZ, Hüseyin Et Al. "Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.367-368, 2008
BOZ, H. Et Al. (2008) . "Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.367-368.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüseyin BOZ Et Al. }, title={Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={367-368} }