M. M. Karaoğlu And Ş. Başar, "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi," Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences , Gümüşhane, Turkey, pp.356, 2021
Karaoğlu, M. M. And Başar, Ş. 2021. Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi. Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences , (Gümüşhane, Turkey), 356.
Karaoğlu, M. M., & Başar, Ş., (2021). Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi . Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences (pp.356). Gümüşhane, Turkey
Karaoğlu, Mehmet, And Şule Başar. "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi," Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences, Gümüşhane, Turkey, 2021
Karaoğlu, Mehmet M. And Başar, Şule. "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi." Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences , Gümüşhane, Turkey, pp.356, 2021
Karaoğlu, M. M. And Başar, Ş. (2021) . "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi." Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences , Gümüşhane, Turkey, p.356.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Şule Başar}, title={Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Internatıonal Onlıne Conferences on Engıneerıng and Natural Scıences}, city={Gümüşhane}, country={Turkey}, year={2021}, pages={356} }