H. TÜRKOĞLU Et Al. , "Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi," II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi- Uluslararası katılımlı , Ankara, Turkey, 1995
TÜRKOĞLU, H. Et Al. 1995. Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi. II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi- Uluslararası katılımlı , (Ankara, Turkey).
TÜRKOĞLU, H., ÇAKMAKÇI, S., & ÇAĞLAR, A., (1995). Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi . II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi- Uluslararası katılımlı, Ankara, Turkey
TÜRKOĞLU, HÜSEYİN, Songül ÇAKMAKÇI, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi," II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi- Uluslararası katılımlı, Ankara, Turkey, 1995
TÜRKOĞLU, HÜSEYİN Et Al. "Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi." II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi- Uluslararası katılımlı , Ankara, Turkey, 1995
TÜRKOĞLU, H. ÇAKMAKÇI, S. And ÇAĞLAR, A. (1995) . "Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi." II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi- Uluslararası katılımlı , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN TÜRKOĞLU Et Al. }, title={Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi}, congress name={II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi- Uluslararası katılımlı}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={1995}}