T. ÇELİK Et Al. , "Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi.," II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Turkey, 2012
ÇELİK, T. Et Al. 2012. Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi.. II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , (Turkey).
ÇELİK, T., KIZIL, M., & ÖZ, F., (2012). Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi. . II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı, Turkey
ÇELİK, TUĞBA, MEVLÜDE KIZIL, And Fatih ÖZ. "Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi.," II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı, Turkey, 2012
ÇELİK, TUĞBA Et Al. "Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi.." II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Turkey, 2012
ÇELİK, T. KIZIL, M. And ÖZ, F. (2012) . "Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi.." II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA ÇELİK Et Al. }, title={Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi.}, congress name={II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}