Ü. ERDOĞAN Et Al. , "Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma," 1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU , 2010
ERDOĞAN, Ü. Et Al. 2010. Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma. 1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU .
ERDOĞAN, Ü., KAVAZ , A., YILDIZ, H., GÜNDOĞDU, E., & BAKIRCI, İ., (2010). Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma . 1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU
ERDOĞAN, Ümmügülsüm Et Al. "Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma," 1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU, 2010
ERDOĞAN, Ümmügülsüm Et Al. "Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma." 1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU , 2010
ERDOĞAN, Ü. Et Al. (2010) . "Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma." 1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ümmügülsüm ERDOĞAN Et Al. }, title={Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU}, city={}, country={}, year={2010}}